There is nothing to show here!
Slider with alias Slider-Home16 not found.
Image
Image
Image
Siguranta ta, prioritatea noastra

Securitate evenimente

Garda de corp, prezenta discreta si scut uman la nevoie, este partenerul de nadejde al oricarei persoane asupra careia planeaza o amenintare de securitate.

Alegerea agentilor careefectueaza acest tip de serviciu este extrem de riguroasa, luandu-se in calcul o pregatire fizica deosebita, o cultura generala buna, prezenta fizica plăcuta, precum si alte aptitudini specifice.

Asigurare securitate si acces pentru evenimente publice.

Securitate evenimente

Paza si protectie intr-un singur loc

Rezultatele excelente in acest domeniu au facut ca din ce in ce mai multi organizatori de evenimentemari si foarte mari sa apeleze la serviciile Oasul Security.

Angajatii direct implicati in prestarea serviciilor de paza si securitate, sunt calificati pentru aceasta activitate in conformitate cu legislatia romana in vigoare, Oasul Security preocupandu-se de instruirea periodica si continua a acestora.

Suportul logistic si managerial pentru intreaga activitate este asigurat de angajati pregatiti si cu experienta in domeniu.

Cand ai nevoie de noi

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru a asigura securitatea afacerii dvs. sau a persoanelor importante, firma noastră de securitate este alegerea perfectă.