Supraveghere video

Full D1/4 Canale 25FPS/CH

Kitul este ideal atat pentru monitorizarea spatiilor exterioare cat si a celor interioare. Datorita DVR-ului cu inregistrare Full D1 aveti posibilitatea de a stoca imagini la o calitate superioara si puteti monitoriza activitatea desfasurata de la distanta (IE/Smart phone/CMS) prin internet sau prin intermediul unui smartphone.Cele 2 camere de supraveghere de exterior sunt dotate individual cu 24 led-uri IR si acopera pe timpul noptii o distanta de aproximativ 20 m. Senzorul 1/3 inch CMOS cu 800 linii TV impreuna cu lentila de 3.6 mm asigura o buna acoperire a spatiului supravegheat in locatii mici si medii…

 • 2 X Cablu coaxial + alimentare 15M
 • 2 X Cablu coaxial + alimentare 15M
 • 2 X Camere Color IR
 • 4 X Mufe BNC RG 59
 • 1 X Sursa alimentare 12V/2A

Supraveghere video

Full D1/4 Canale 25FPS/CH

Kitul este ideal atat pentru monitorizarea spatiilor exterioare cat si a celor interioare. Datorita DVR-ului cu inregistrare Full WD1 (960H) aveti posibilitatea de a stoca imagini la o calitate superioara si puteti monitoriza activitatea desfasurata de la distanta (IE/Smart phone/CMS) prin internet sau prin intermediul unui smartphone. Cele 4 camere de supraveghere de exterior (800TVL, 960H) sunt dotate individual cu 24 led-uri IR si acopera pe timpul noptii o distanta de aproximativ 20 m. Senzorul 1/3′ CMOS cu 800 linii TV impreuna cu lentila de 3.6 mm asigura o buna acoperire a spatiului supravegheat in locatii mici si medii.

 • 4 X Cablu coaxial + alimentare 20M
 • 1 X inregistrator ASROCK
 • 4 X Camere Color IR
 • 1 X Sursa alimentare 12V/3A
 • 8 X Mufe BNC RG 59
 • 8 X Mufe alimentare

Supraveghere video

Valtech HD-TVI

  Acest sistem complet de supraveghere video pentru exterior, este ideal multor aplicatii precum magazine, depozite, dar si pentru pentru case sau birouri. Format dintr-un DVR TurboHD DS-7104HGHI-SH cu 4 canale video si 1 canal audio acesta poate transmite live pe internet sau pe telefonul mobil si tableta. Camerele de supraveghere au un grad de protectie la exterior IP66 (carcasa rezistenta la praf si intemperii, pentru o instalare usoara in exterior).

 • 100 M Cablu coaxial
 • 8 X Mufe BNC RG 59 + Mufe alimentare
 • 4 X Camere Color Turbo HD, DS-2CE16D1T-IR, Rezolutie 1080P
 • 1 X Inregistrator Turbo HD
 • 1 X Sursa alimentare 12V/2A

Redefinirea conceptului de securitate pentru un nou stil de viata

Verificare video HD si audio de inalta fidelitate pentru supravegherea casei sau afacerii
de oriunde, oricand.

Ne bucuram sa va putem prezenta un concept cu totul inovativ in materie de securitate: detectorul Paradox HD cu camera video/audio
Impreuna cu noua centrala EVOHD si aplicatia speciala pentru smartphone (AppInsight), noua solutie de securitate – Paradox Insight a fost conceputa in jurul nevoilor si stilului de viata al utilizatorului, oferind atat informatii audio cat si video pentru o protectie completa.

Cu vedere video HD, audio de inalta fidelitate si o linie a produselor Paradox reinnoita, Paradox Insight furnizeaza o solutie de securitate usor de instalat atat pentru utilizatorul obisnuit cat si pentru segmentul business, integrand elemente specifice monitorizarii CCTV clasice si elemente de control acces.

Este ca si cum utilizatorul ar putea sa se afle oricand in spatiul pe care doreste sa-l supravegheze, cand doreste si atat de mult cat doreste.
Fie ca utilizatorul doreste sa impartaseasca informatii de la distanta cu familia, sa supravegheze copiii aflati acasa sau personalul angajat ori, in cazul unei brese de securitate, sa primeasca verificare integrala audio si video, Paradox Insight este solutia potrivita.

Supraveghere video

Camere de supraveghere video
profesionale si DVR

Un element important al sistemelor de supraveghere este modalitate de inregistrare pe DVR (Digital Video Recorder). Unele camere de supraveghere transmit imaginile catre un DVR stand alone care le inregistreaza pe un hard disk. Una din cele mai apreciate camere de supraveghere se numeste Dome si are la baza un illuminator infrarosu pentru exterior, cu un grad de protectie IP66. Dupa cum spuneam mai devreme, acest tip de iluminare infrarosu este foarte util pentru momentele de noapte dar si pentru locurile si momentele care au o iluminare slaba. De asemenea, un alt fel de camera extrem de populara este cea ascunsa in diferite obiecte, imitand cu success candid camera. Acestea sunt de foarte mici dimensiuni pentru a putea fi camuflate cu mai mare usurinta.

Un sistem de supraveghere video ieftin asociat cu un sistem fiabil de detectie si de semnalizare a unei eventual efractii ofera proprietarului un grad inalt de securitate. Lista cu posibile utilizari ale sistemeler de supraveghere video este lunga, dar am dori sa mentionam cateva: supraveghere video pentru gradinite, supraveghere video pentru case de batrani,supraveghere video pentru birouri, supraveghere video pentru parking, camere supraveghere video pentru intersectii, supraveghere video pentru anumite zone restrictionate, supraveghere video pentru case sau apartamente, camere supraveghere video pentru zone de interes major.

Image
Image

Securitate pentru orice nevoie

Importanta unui sistem de supraveghere video

Multa lume se intreaba ce are un sistem de supraveghere video in componenta sa? Raspunsul il gasiti alaturat: camere de supraveghere video, monitor pentru vizualizare, un DVR pentru inregistrarea imaginilor trimise de camerele de supraveghere video, si una sau mai multe surse de alimentare pentru camerele de supraveghere video si DVR (Digital Video Recorder).

Fie ca vorbim de sisteme de securitate / alarma rezidentiale sau de cele de sedii de firma sau birouri pana la sisteme complexe pentru diverse aplicatiihttps://www.oasulsecurity.ro va ofera solutia tehnica completa pentru urmatoarele sisteme de securitate: sisteme alarma antiefractie, sisteme de avertizare pentru incendii, sisteme si camere supraveghere sau inregistrare video (CCTV).

Cand ai nevoie de noi

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru a asigura securitatea afacerii dvs. sau a persoanelor importante, firma noastră de securitate este alegerea perfectă.