Monitorizare – Interventie

Monitorizare si interventie rapida

Eficacitate si prefesionalism

Orice sistem de alarmare la efractie isi gaseste eficacitatea, atunci cand este “deservit” de un serviciu de monitorizare si interventie rapida sau paza umana. Fara ajutorul acestor servicii, sistemul de alarmare la efractie ramane un simplu dispozitiv de alarmare, neoferind decat posibilitati foarte limitate de prevenire a fenomenului infractional. Pentru ca un sistem de alarmare sa fie monitorizat este necesar ca acesta sa fie conectat la un dispecerat de monitorizare.

Cu totii suntem preocupati de siguranta familiei si a caminului nostru. Prin angajatii nostri, firma de securitate va ofera servicii avansate de securitate fizica pentru orice tip de imobil de locuit.

Securitatea caminelor beneficiarilor nostri este asigurata si monitorizata atent zi si noapte, 24 ore pe zi, 365 zile pe an. Echipaje de interventie sunt pregatite pentru a interveni rapid pentru inlaturarea oricarei amenintari.

Compania noastra asigura un serviciu de monitorizare permanenta, 24 de ore din 24, pe linie telefonica, radio, GSM ,GPRS al sistemelor electronice de securitate instalate, prin intermediul Statiei Centrale Digitale de Monitorizare , pe baza de abonament lunar.