Paza cu agent

Image

0

Ani de experienta

Siguranta maxima

Protectia si paza
cu agent

Asigurarea securitatii si accesului in diverse obiective cu agenti angajati din zona sau in regim de detasament.

In functie de rezultatele auditului de securitate efectuat pentru fiecare obiectiv in parte se stabileste situatia operativa, numarul de posturi, orarul posturilor, modul de lucru în obiectiv, experienta necesara pentru agenti precum si dotarea tehnico – materiala necesara.

Agentii de paza sunt angajati special instruiti pentru a preveni si a gestiona situatii de urgenta sau riscuri de securitate. Acestia pot fi solicitati sa patruleze pe proprietate, sa verifice identitatea persoanelor, sa monitorizeze camerele de securitate sau sa efectueze cercetari pentru a gasi si identifica potentiali infractori.

Paza cu agent

Asigurare securitate

Principalele responsabilitati ale agentilor de paza includ protejarea proprietatii si a persoanelor, mentinerea ordinii si a linistii publice, gestionarea situatiilor de urgenta si raportarea oricaror incidente catre autoritatile competente. Acestia trebuie sa fie pregatiti sa gestioneze situatii de criza si sa raspunda rapid in caz de nevoie.

Paza consta in asigurarea perimetrului in care se desfasoara evenimentul de care agentii nostrii pregatiti oricand a face fata:

  • altercatiilor verbale si nonverbale;
  • atacurilor corporale;
  • controlul, regularizarea sau directionarea fluxului de public numai pentru rezolvarea cererilor, direct specificate pentru asigurarea protectiei proprietatii;
  • prevenirea intrarilor nepermise, a vandalismului, incendiilor, abuzurilor.
Image

Banking

Healthcare

Education

Manufacture

Marketing

Networking

Cand ai nevoie de noi

Dacă sunteți în căutarea unui partener de încredere pentru a asigura securitatea afacerii dvs. sau a persoanelor importante, firma noastră de securitate este alegerea perfectă.