Sisteme de alarma

oasul security

DE CE UN SISTEM DE ALARMA?

Instalarea unui sistem de alarma este o buna decizie pentru a-ti proteja familia si bunurile.
Cei mai multi proprietari de locuinte se gindesc sa-si achzioneze un sistem de alarma doar dupa ce ei insisi sau vecinii lor au fost victimele unei spargeri sau tentative de efractie.De regula, spargerile de locuinte au loc datorita tratarii cu superficialitate a masurilor de securitate,infractorul gasind de cele mai multe ori o modalitate facila pentru a-si atinge scopul.

Sistemele de alarmare impotriva efractiei reprezinta cea mai des utilizata solutie pentru descurajarea si prevenirea incercarilor de furt sau distrugere.Echipa Oasul Security Negresti Oas considera ca securitatea propietatii dumneavoastra este o problema grava, de aceea nu va oferim doar un sistem de securitate classic, ci o solutie personalizata creata pentru a se potrivi nevoilo dumneavoastra.Specialistii nostri va propun o gama larga de echipamente pentru monitorizarea punctelor principale , cum ar fi uși, ferestre , spatii interioare chiar și în zonele exterioare.


sistem alarma cablat oasul security   

Contintul unui sistem de alarma cablat :

    sageata joscentrala de alarma cablata

    sageata jostastatura cablata

    sageata jossenzori miscare cablate

    sageata jossenzori incendiu,senzor geam spart

    sageata joscontact magnetic cablat

    sageata joscomunicator GSM&Radio

    sageata josmodul internet,

    sageata jostelecomanda armare/dezarmare

     sageata jossirena exterioara sau interioara

     sageata jossuporti,cabluri etc.


sisteme alarma wierless oasul security

Contintul unui sistem de alarma wierless:

 sageata joscentrala de alarma wierless

 sageata jostastatura wierless

 sageata jossenzori miscare wierless

 sageata jossenzori incendiu,senzor geam spart

 sageata joscontact magnetic wierless

 sageata joscomunicator GSM&Radio

 sageata josmodul internet

 sageata jostelecomanda armare/dezarmare

 sageata jossirena exterioara sau interioara

 sageata josacumulatori,suporti,cabluri etc.


sistem alarma negresti oas

Sistemele de detectie si efractie (intalnite in limbajul popular si sub forma de sisteme de alarma) fac parte din schema de baza atunci cand vorbim de constructiile noi de (spatii comerciale birouri case etc).Practic,toate proiectele includ si sistemele de curenti slabi:retea,telefonie,tv,sisteme de alarma,detectie incendiu,interfonie si videointerfonie,supraveghere video.

Chiar si in cazul institutiilor publice sau firmelor acolo unde exista post de paza permanent,sistemul de alarma si detectie este necesar (sa amintim numai necesitatea ca unele incaperi sa fie protejate in regim special sau prezenta butoanelor de panica,foarte utile in situati de probleme).
In cazul sistemelor de alarma rezidentiale,o inportanta deosebita o are cine instaleaza si pune in functiune sistemul de alarma.
De multe ori,din motive financiare,se apeleaza la serviciile unei persoane necalificate (electricieni,cunoscuti,etc ) rezultatele fiind cel putin nesatisfacatoare.
Recomandarea noastra este sa apelati la firm autorizate pentru instalare,punerea in functiune si service-ul sistemelor de securitate.Centralele MG5000 si MG5050 cu emitator/receptor incorporat, ofera combinatia ideala intre securitate, confort radio, instalare facila si facilitati atractive pentru utilizatorul final, fie ca este vorba de protectia unui spatiu rezidential sau a unui spatiu comercial de mici dimensiuni.

Centralele au de asemenea implementata facilitatea StayD, ce permite garantarea protectiei 24 ore din 24, 7 zile pe saptamana, fara ca macar sa fie necesara dezarmarea sistemului, fara intervale ne-protejate, cu armare automata a sistemului

S.C. OASUL SECURITY S.R.L.

Nu ezitati sa contactati echipa noastra pentru mai multe detalii